Onze projecten in sierhekwerken.

Door de jaren heen hebben wij behoorlijk wat sierhekwerk projecten aangepakt.

Hieronder vindt u een overzicht van sierhekwerken die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. Scroll naar onder voor een beeld van het resultaat.

Contact

Direct contact opnemen om een afspraak te maken?

Bericht sturen

Sierhekwerken.

Een overzicht van sierhekwerken.

Model
Asten

Model
Aerdenhout

Model
Duurstede

Model
Doornenburg

Model
Geldrop

Model
Montfoort

Model
Loevenstijn

Model
Muiderslot

Model
Radboud

Model
Slangenburg

Model
Slangenburg met S-Krul

Project
Recente projecten

U  bent bij Jordens Sierhekwerken aan het juiste adres als u op zoek bent naar een sierhekwerk. Misschien om uw terrein mee af te schermen of gewoon voor de sier.

GJ sierhekwerken heeft de keuze uit vier smaakvolle modellen sierhekwerk: model Asten, Aerdenhout, Duurstede, Doornenburg. Welk ontwerp ook uw voorkeur heeft, de voordelen gelden voor alle hekken. Doordat onze afrastering scherpe uiteinden ontbreekt, is het uitermate kindvriendelijk. Verder wordt er uitstekende kwaliteit geleverd voor een zeer betaalbare prijs.

Model JOHN is een alom bekende, tijdloze klassieker en model Asten, Aerdenhout, Duurstede, Doornenburg heeft een robuuste vormgeving. Vanwege de moderne en het strakke ontwerp van de modellen Asten en Aerdenhout, zijn ze geschikt als omheining bij elk type woning of bedrijf. De breedte van de hekken is twee meter, de hoogte is 60 of 80 centimeter. Het hekwerk en ook de beschikbare sierpoorten worden niet alleen standaard verzinkt, maar ook van een dubbele laag verf voorzien.

Het verzinken gebeurt in Heek en de coating wordt aangebracht bij Ulamo. Bij het coaten wordt standaard zwarte poedercoating aangebracht met een dikte van 80 μ, daarnaast zijn de kleuren groen en grijs coating ook mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast sierhekwerken biedt GJ poorten, palen en alle overige onderdelen aan.