Dubbelstaafmatten.

Onze diverse projecten met Dubbelstaafmatten.

Hier ziet u een overzicht van de projecten die wij hebben gedaan.

Interesse?

Ook interesse in een hekwerk? Neem dan contact met ons op:

Bericht sturen

Een dubbelstaafmat hekwerk is op dit moment zeer populair in de wereld van de afrastering, en dat is niet voor niets. Dubbelstaafmatten hebben diverse voordelen: het is een goedkope vorm van omheining, eenvoudig zelf te monteren en verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van 80 centimeter tot 2 meter hoog. Daardoor is het gaashekwerk te gebruiken voor de afrastering van uw tuin, maar is het ook mogelijk om uw bedrijf van een inbraakwerende omheining te voorzien.

GJ sierhekwerken levert dubbelstaafmatten 6/5/6 millimeter in een breedte van 2510 millimeter, thermisch verzinkt of verzinkte draad en gecoat. Thermisch verzinkte afrastering is beschermd tegen roest en dat komt de levensduur ten goede: het dubbelstaafs hekwerk gaat in principe een leven lang mee.

Dubbelstaafmat hekwerken verzinkte draad en gecoat zijn gelast uit voorverzinkte draad en zijn vervolgens van een laag poedercoating voorzien. Op die manier is het hekwerk gegarandeerd bestand tegen alle weersomstandigheden.

Door grote partijen in te kopen, kan de afrastering tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat GJ sierhekwerken een snelle levertijd garandeert, aangezien de tuinomheining uit voorraad leverbaar is. Daarnaast biedt GJ sierhekwerken ook poorten, palen en alle overige onderdelen aan.

Heeft u nog vragen of ideeën die u graag wilt overleggen met ons? Neem gerust contact met ons op.

Wat hebben wij nog meer gedaan naast dubbelstaafmatten?

Een overzicht van projecten die wij ook hebben aangepakt.