Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Veelal met de hand gemaakt en naar wens van de klant aangepast.

Alles van uitstekende kwaliteit. Van een mooi assortiment aan sierhekwerken, inrijpoorten & looppoorten tot maatwerk naar aanleiding van uw eigen ontwerp of een ontwerp buiten onze collectie.

Wij staan garant voor kwaliteit. Alle hekwerken worden mooi afgewerkt voor het beste resultaat. Dit houdt in dat de hekken volbad thermisch worden verzinkt. Al het sierhekwerk dat in Terborg in de werkplaats door onze medewerkers wordt gefabriceerd, gaat in Duitsland naar de Verzink fabriek. Het ruwe metaal krijgt daar een behandeling in het zinkbad. Als de omheining eenmaal gegalvaniseerd is, gaan ze in principe een leven lang mee.

De hekwerken krijgen dan een primer coating en daarna nog een desgewenst kleur. Ze worden meestal geleverd in de kleur zwart, maar ook hekken met groene of grijze poedercoating zijn leverbaar. Het coaten van de producten gebeurt bij Ulamo, dat beschikt over het certificaat Qualicoat (een kwaliteitswaarborg op het gebied van glans, laagdikte en hechting) en het certificaat GSB Premium (een kwaliteitskeurmerk voor poedercoaten).

Contact

Direct contact opnemen om een afspraak te maken?

Bericht sturen

Uitstekende kwaliteit sierhekwerken.

Sierhekwerken van Jordens zijn een lust voor het oog en een aanwinst voor uw tuin.

Onze sierhekwerken worden van hoogwaardig staal vervaardigd en volbad verzinkt. Roest van binnenuit behoort daardoor tot het verleden. Vervolgens worden de producten bij een gespecialiseerd bedrijf in een primer coating gezet en daarna in een desgewenste kleur gepoedercoat. Dit noemt men twee laags gecoat.

Inrijpoorten & looppoorten van goede kwaliteit.

Een variatie van klassiek tot modern.

Naast onze sierhekwerken hebben wij ook een ruim assortiment inrijpoorten en looppoorten. Deze variëren van klassiek tot modern en zijn ook van de hoogste kwaliteit.

Uw eigen ontwerp.

Ontwerp uw hekwerken zelf.

Als u ergens een sierhekwerk, inrijpoort of looppoort heeft gezien en u vindt dit niet terug in ons assortiment, neemt u dan contact met ons op. Wij leveren ook maatwerk.