Industriële hekwerken.

Onze diverse projecten met Industriële hekwerken.

Hier ziet u een overzicht van de projecten die wij hebben gedaan.

Interesse?

Ook interesse in een hekwerk? Neem dan contact met ons op:

Bericht sturen

Industriële hekwerken worden voornamelijk gevraagd als omheining voor een bedrijf, de naam ‘industrieel’ verklapt het al een beetje. Maar niet getreurd, het hekwerk zal ook zeer goed in uw tuin staan bij u thuis. Als u van een stoere industriële uitstraling houdt, kunnen we zeker wat bedenken voor bij u thuis.

Zoals bij al onze andere hekken geldt bij industriële hekken hetzelfde. De hekwerken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast kunnen we overleggen over de kleur die u in gedachte heeft. Op deze manier proberen we voor ieder wat wils te maken.
De industriële hekwerken zijn dus perfect voor het omheinen van uw bedrijventerrein, bijvoorbeeld een hek van 2 meter hoog. Maar kan ook bij u thuis worden geplaatst.

GJ sierhekwerken levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Uw bestelling bij GJ sierhekwerken wordt aan de deur geleverd door ons eigen personeel, zodat u erop kunt vertrouwen dat mensen met verstand van zaken het hekwerk komen brengen en u praktische tips kunnen meegeven. Daarnaast garanderen wij dat uw hek zonder beschadigingen bezorgt word bij u aan de deur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GJ sierhekwerken heeft voor de omheining van uw terrein, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat hebben wij nog meer gedaan naast industriële hekwerken?

Een overzicht van projecten die wij ook hebben aangepakt.