Balkonhekwerken.

Onze diverse projecten met Balkonhekwerken.

Hier ziet u een overzicht van de projecten die wij hebben gedaan.

Interesse?

Ook interesse in een hekwerk? Neem dan contact met ons op:

Bericht sturen

Heeft u een prachtig dakterras of een leuk balkon naast uw slaapkamer zonder balkon, wij beschikken over verschillende balkonhekwerken! Door de vele soorten en maten hekken die wij aanbieden, zit er vast een mooi hekwerk voor uw balkon bij.
Onze hekwerken worden veelal met de hand gemaakt en kunnen daarom aan bijna elke wens van de klant worden aangepast. Ideeën van een bepaalde kleur of een sierlijk item voor het hek wat u graag in de tuin wilt, zijn zeker welkom! . Als u een keer lekker buiten op het balkon gaat zitten, wilt u natuurlijk wel graag naar een goed uitziend balkonhek kijken!

Naast ons ruime assortiment aan sierhekwerken, hebben wij ook inrijpoorten en looppoorten. Deze kunnen wij aanpassen aan de stijl van het hekwerk, dat u al heeft of erbij koopt.

Stel u heeft nog geen idee wat voor een soort hek u graag op uw balkon wilt hebben, u kunt op onze website foto’s bekijken van allemaal verschillende projecten die wij hebben aangepakt. Wellicht geeft dit u wat inspiratie en komen er ideeën in u op. Deel deze ideeën met ons! Laat het ons weten. Onze medewerkers geven deskundig advies en staan u graag te woord! U mag gerust contact met ons opnemen.

Wat hebben wij nog meer gedaan naast balkonhekwerken?

Een overzicht van projecten die wij ook hebben aangepakt.