Recensies.

Een overzicht van ervaring van onze klanten.

Wat vonden klanten van onze werkwijze en samenwerking. Bekijk hieronder de mening van verschillende klanten of laat zelf een recensie achter.

Ook uw recensie achterlaten?

Contact

Direct contact opnemen om een afspraak te maken?

Bericht sturen

Dhr

★★★★★
12 meter sierhekwerk laten maken naar eigen wensen. Prachtig uitgevoerd, prijs-kwaliteit is prima. Wij zijn dik tevreden.
- Gerrit Migchelbrink

Balkon en garagehekwerk

★★★★★
Voor 2 weken terug weer een hekwerk door John Jordens laten plaatsen. Het eerste hekwerk betrof een hekwerk voor een groot balkon. Fantastisch werk en ook alle afspraken nagekomen. Daarna een hekwerk laten maken voor de garage. Dit werk is ook weer perfect geleverd en geplaatst en alle afspraken wederom ook deze keer voor 100% nagekomen. Ik kan alleen maar deze hekwerken gemaakt door fa. Jordens van harte aanbevelen. Dik compliment.
- Margaretha

prachtig hek

★★★★★
Erg tevreden vanaf het begin. Goed advies. Telefonisch en per mail altijd vlot reactie. Hek plaatsen zorgvuldig. Achteraf hek nogmaals afgesteld, super!!! Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen
- N Bonnes

prachtig hek

★★★★★
Erg tevreden vanaf het begin. Goed advies. Telefonisch en per mail altijd vlot reactie. Hek plaatsen zorgvuldig. Achteraf hek nogmaals afgesteld, super!!! Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen
- N Bonnes

BESTE SERVICE !

★★★★★
Ik heb John benaderd en ik kreeg vrijwel direct bericht terug. Ze zijn binnen no-time mij komen opzoeken in Amsterdam om het balkon op de bovenste verdieping te komen bekijken. Algauw kreeg ik een offerte binnen met super degelijke prijs. Daarnaast heeft John extra werk verricht door mij te helpen met het vinden van betonblokken. Ik ben super blij met het resultaat dat ze hebben geleverd en zou ze ook iedereen aanraden!! Nogmaals bedankt mannen!
- Valerie

Zeer tevreden

★★★★★
Zeer tevreden over het plaatsen van een poort op maat. Netjes, vriendelijk, snel en goede prijs.
- Fam. faber

Artistiek hekwerk

★★★★★
Prachtig handgemaakt hekwerk over ruim 6 meter . Mooi binnen budget en snel geleverd en geplaatst
- John van den Berg

Erg tevreden

★★★★★
Super tevreden met het geleverde hekwerk door John! Zeer Goede vriendelijke service en goede prijskwaliteit! Zouden hem aan iedereen aanraden!
- Sophie

Fam.

★★★★★
Vanaf offerte fase tot aan levering altijd zeer keurig en snel geholpen. Alles is bespreekbaar en hierover wordt keurig advies gegeven. Het hek staat inmiddels en ziet er keurig uit. Wij zijn heel tevreden met het product en de service.
- Wuestman

Sierpoorten

★★★★★
Twee sierpoorten laten plaatsen met eigen ontwerp waarin door John goed is meegedacht, het resultaat is mooi en past prima bij het huis. Top gedaan, met goede samenwerking en service!
- Hanneke

Drs

★★★★★
Heel mooi hek geplaatst. Goed advies, uiterst vriendelijke mensen en goed vakmanschap. Van heel veel mensen die langs ons huis komen positief commentaar gekregen. We zijn er heel blij mee!
- Machteld Olthof

Nieuw hekwerk om balkon

★★★★★
Het balkon hangt aan een bestaand ijzerwerk hieromheen is een veilig op hoogte nieuw hekwerk geplaatst , echt met zorg ingemeten zodat het bestaande hekwerk erin wegvalt , keurig opgelost, we zijn hier zeer blij mee. Een top klus!
- Agatha

637290235

★★★★★
Wanneer u erover denkt om een sierhekwerk aan te schaffen is John Jordens echt de beste keus. Je krijgt vakwerk tegen een concurrerende prijs. Maar vooral de behandeling van de klant en de service zijn geweldig. Wanneer u toch nog aarzelt, dan kunt u mij altijd bellen om mijn ervaringen uitgebreider te horen. Jordens krijgt van mij een 10 en ik gun iedereen zo'n goede aankoop.
- Meindert Deen

mooi hekwerk en uitstekende service!

★★★★★
Ik had een offerte aangevraagd en kreeg snel een mooi hekwerk voor een heel schappelijke prijs aangeboden. De service was zeer goed: John Jordens haalde de oude omheining van mijn tuin weg en zorgde ook voor de afvoer hiervan. Het contact met John Jordens was zeer sympathiek. Hij denkt met je mee en is bereid om te zoeken naar creatieve oplossingen voor problemen.
- Anne-Cornelie de Pont

De besten

★★★★★
Ik heb mijn hek nu een paar jaar staan en ben nog dagelijks gelukkig dat ik het heb laten maken. Eigen ontwerp. Precies zoals ik het wilde voor mij gemaakt. Prima bedrijf met idem service.
- Tanja Pielstroom

nice

★★★★★
mooi
- jan

Mooi hekwerk en prettige samenwerking

★★★★★
Het team heeft bij ons een mooi hekwerk geplaatst. Met de montage en het hekwerk ben ik zeer tevreden!
- Mark

Zeer tevreden!

★★★★★
Vriendelijke behandeling. Correct uitgevoerd. Het ziet er goed en degelijk uit! Een plaatje..... Wij zijn zeer tevreden.
- FRED BUIS & LÉONIE NOTERMANS

Prima bedrijf

★★★★★
Jordens heeft deze week mooie hekwerken en sierpoorten geplaatst. Het ziet er prachtig uit en we zijn heel tevreden. Jordens denkt met je mee en levert goede service. Prijs/kwaliteit prima. Jordens heeft fijne mensen in dienst. Een aanrader dit bedrijf.
- yvonne (Andijk)

Edwin

★★★★★
John reageert snel, denkt mee, levert vakwerk, komt zijn afspraken na en dat alles tegen een keurige prijs. Wat valt er meer te wensen? Bij mij in Amersfoort is er een schitterend balkonhekwerk om het dakterras geplaatst, supernetjes.
- E. Hoogeveen

Mark (amsterdam)

★★★★★
Geweldig maatwerk van John en zijn mannen. Mooi antiek groen hekwerk met luxe houten reling voor een nette prijs. Ze kwamen de maten opnemen en binnen een paar weken werd alles netjes geïnstalleerd. Potje met lak werd bijgeleverd, zodat we het houtwerk later nog een keer van een mooie beschermlaag kunnen voorzien. Ons dakterras is eindelijk veilig voor onze kinderen!
- mark

dhr.

★★★★★
Fijn contact en overleg, met altijd een snelle reactie. Prima levering en montage van een dubbele poort (hekwerk -DSM). Zeer tevreden!
- J.P. van den Heuvel

Prachtig hekwerk! Bedankt.

★★★★★
Ons nieuwe dakterras in Amsterdam West heeft een prachtig hekwerk. Mooie poedercoating met een stijlvolle houten bovenliggers. Ik verwacht dat dit jaren mooi blijft met een minimum aan onderhoud. Steviger en mooier dan die verkleurend houten hekwerken die ik her en der op de daken zie. Jordens kwam zelf opmeten en in overleg hebben we een aantal verbeteringen aangebracht in het ontwerp. Toen wij eenmaal de kleur en uitvoering hadden vastgesteld liep het erg vlot. De aanleg en afwerking ging zonder problemen en inmiddels genieten we veilig in het zonnetje op ons dak. Prima hekwerk, prima vakwerk en voor een prima prijs. Ik kan ze aanraden!
- Frans Kranenburg

Super vakmannen

★★★★★
Vakmanschap en supermaterialen. Wij lieten een hekwerk aan de tweede kant van onze tuin plaatsen. Zeer professioneel uitgevoerd. Het door Gebr. Jordens geleverde materiaal is vele malen steviger dan het eerst geplaatste hek.
- Marc Dam

Happy customer

★★★★★
5* good quality products and very friendly and helpful service. Highly recommended.
- claire

Gebouwen beheerder

★★★★★
5 sterren. Goed geïnformeerd over de juiste behandelmethode die nodig is in Den Helder. Prachtig geplaatst, het ziet er heel mooi uit. Dit alles voor een keurige prijs. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
- IMARES BV

Familie

★★★★★
Vijf sterren. Rondom onze tuin een hekwerk laten plaatsen. Een stukje vakmanschap. Zeer tevreden over contact, uitvoering en service. Een aanrader voor ieder.
- Dijkhuis

Prachtig balkonhek

★★★★★
Vijf sterren! Nadat we het zat waren om bij een andere partij op ons balkonhek te wachten, hebben we contact op genomen met gj-sierhekwerken. Binnen no-time en na heel prettig contact via iMessage (!) werd bij ons een zeer mooi en stevig balkonhek geplaatst. We zijn John erg dankbaar dat het zo snel is geleverd en zo mooi is geworden!
- Familie Krijgsman

Zeer tevreden

★★★★☆
Dhr Jordens heeft bij mij een mooi hekwerk afgeleverd. Hij denkt goed mee over de mogelijkheden en ik ben dan ook bijzonder tevreden met het eindresultaat!
- B. Abell

Prachtig hekwerk

★★★★★
Gebr. Jordens Sierhekwerken hebben een prachtig hekwerk met bijpassende poorten geplaatst bij ons huis in Schellinkhout. Het huis krijgt hierdoor veel meer allure. John Jordens werkt niet alleen snel, maar is met zijn medewerkers ook bijzonder vakkundig en ook gezellig! Dank voor de levering!”
- Familie M. Hoenen

Prima hek en goede service

★★★★★
Mooi hek, keurig geplaatst. Duidelijke uitleg en levering volgens afspraak. Prettig zaken doen!
- Kirsten

Erg blij mee

★★★★★
Het hekwerk dat door gebr. Jordens is geleverd is zeer mooi gemaakt. We zijn blij met de mooie afwerking! We hebben al veel complimenten gekregen.
- Dominique

Mooie kwaliteit

★★★★★
Bedankt voor het plaatsen van het prachtige hekwerk. Hier kunnen we jaren mee vooruit.
- Jeroen

Regelmatig complimenten

★★★★★
We zijn nog steeds zeer tevreden over het hekwerk en krijgen er regelmatig complimenten over (zelfs van de bouwinspecteur in Amsterdam).
- Sligman

Stevig en mooi balkonhek

★★★★☆
Heel tevreden zijn we met weer een solide balkonhek, onderhoudsvrij en mooi. Dank ook voor het goed afstemmen (prima communicatie) en de vlotte levering en plaatsing. Het is prettig met jullie samen te werken. Aan te bevelen!
- Irene

Prima service

★★★★★
Het hekwerk is prachtig en van goede kwaliteit. Wij zijn ook zeer tevreden over de klantvriendelijke manier waarop met de klant wordt omgegaan. De heer Jordens is wel 3 x geweest om goed aan te sluiten bij onze wensen. Toen er 3 afdekdopjes vergeten waren kregen we die direct toegestuurd met een stel extra dopjes. De prijs- kwaliteit verhouding is zeer goed.
- Deen

Bedankt voor het prachtige hekwerk

★★★★★
Bedankt voor het prachtige hekwerk, we zijn zeer tevreden.
- Fam. Schutt 's Graveland

Tevreden klant

★★★☆☆
Keurig hekwerk, goed en netjes afgewerkt. Afspraken zijn helder en werden gewoon nagekomen. Voor ons een betrouwbaar bedrijf.
- Fam. Kingma

Ook uw recensie achterlaten?

Vult het onderstaande formulier in en laat uw recensie achter.

Naam
Email
Titel
Waardering
Uw bericht