Kwalitatief goed sierhekwerk.

We verzinken en geven de sierhekken een dubbele laag poedercoating!

Contact

Direct contact opnemen om een afspraak te maken?

Bericht sturen

Sierhekwerk.

Bent u op zoek naar een mooi sierhekwerk om uw terrein af te schermen op een sierlijke manier? Bij Jordens Sierhekwerken bent u op het juiste adres.

GJ Sierhekwerken heeft de keuze uit verschillende smaakvolle modellen sierhekwerk, waaronder: Asten, Aerdenhout, Duurstede, Doornenburg. Welk ontwerp ook uw voorkeur heeft, de voordelen gelden voor alle hekken! Onze afrastering is door het ontbreken van scherpe uiteinden, uitermate kindvriendelijk en er wordt uitstekende kwaliteit geleverd voor een zeer betaalbare prijs.

De modellen Asten en Aerdenhout zijn door hun moderne, strakke ontwerp geschikt als omheining bij elk type woning of bedrijf. De breedte en hoogte van de hekken kunt u zelf aangeven en wij kijken wat wij dan voor u kunnen beteken.

De hekwerken van GJ-Sierhekwerken worden veelal met de hand gemaakt en kunnen daarom aan bijna elke wens van de klant worden aangepast. Ideeën van een bepaalde kleur of een sierlijk item voor het hek wat u graag in de tuin wilt, zijn zeker welkom!

De service bij de levering is uitstekend. Ons hekwerk wordt standaard voorzien van een duidelijke montagehandleiding, inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. U ontvangt zo altijd een totaalpakket, dat wordt bezorgd door een van onze eigen medewerkers en heeft u op die manier de garantie dat uw hek zonder krassen of andere beschadigingen worden bezorgd. Wij zijn daarnaast in staat om bij levering nog praktische tips te geven. Betalen gaat via mobiele pin zodra u het product zelf hebt gezien.

Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. Onze werkplaats vindt u op de Maasstraat 3 in Ulft.

Met vragen of ideeën voor uw hek mag u gerust contact met ons opnemen. Heeft u interesse gekregen? Bekijk dan hier ons aanbod!